Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008

ΧΟΡΟΣ, ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ
10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009
Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
NA EΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟΝ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
-Στην προσπάθεια της συσπείρωσης όλου του φίλαθλου κοινού και μη, το ΔΣ της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ είχε επαφή με μέλος του Εμπορικού Συλλόγου για την στήριξη της ομάδας από τα μέλη του και αν δύναται κάποιο μέλος να προσχωρήσει στο ΔΣ. Απ την συγκεκριμένη συνάντηση τελικά αποδέχτηκε την πρόταση ο κ. Ουσταμπασίδης Γιάννης να βοηθήσει σ΄ αυτή την προσπάθεια και τον ευχαριστούμε.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το ΔΣ, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές ευχαριστούν τα καφέ της πόλης μας: TROCADERO, Jeez, Staθmos, Garden, KOSMOS και καφέ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ για την προσφορά τους (καφέ- αναψυκτικά) στις επισκέψεις που κάνανε κατά διαστήματα μετά την προπόνηση στους χώρους τους.

Σχόλιο
*Νομίζω ότι ο πρόεδρος Κολοθάς διακατέχεται από το σύνδρομο της καταδίωξης. Δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά την συμπεριφορά του όταν γνωρίζει πολύ καλά ότι ήμασταν οι μοναδικοί που τον στηρίξαμε όταν ήταν απελπιστικά μόνος.
Εκτός κι αν διαθέτει ο πρόεδρος επιλεκτική μνήμη που δεν το νομίζω. Ωστόσο, όπως κι αν συμπεριφέρεται εγώ θα συνεχίσω να τον γουστάρω γιατί είναι ψυχάρα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

moxla telika ise poli kalos sto glipsimo to kanis me ena tropo pou einai monadikos mpravo agori mou panta tetoia
ps.ante vre meta ton tsarta ton apatsidi ke ton kitso na breis ke me ton sourlopoulo...
o paratiritis