Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΩΤΑ ΛΑΘΗ;

Το τελευταίο διάστημα πληροφορούμε διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στην ομάδα της Αλεξάνδρειας και θλίβομαι.
Δεν αναφέρομαι στους παίχτες οι οποίοι προς τιμή τους δεν έχουν δώσει καμιά αφορμή για σχόλια ή για δημιουργία αρνητικού κλίματος. Αναφέρομαι σε διοικητικούς παράγοντες που δεν ξέρω τι τους έχει πιάσει και με κινήσεις, αποφάσεις, ενέργειες και φράσεις χαλάνε το κλίμα που υπάρχει. Ένα κλίμα καλό, όμορφο, αισιόδοξο μιας και η ομάδα κάνει μια καταπληκτική πορεία και βρίσκεται στην πρώτη θέση και διεκδικεί την πρωτιά.
Πιο συγκεκριμένα.
Δεν ξέρω ποιος από την Διοίκηση πήρε την πρωτοβουλία αλλά η "πατάτα" έγινε. Αναφέρομαι στην πρωτοσέλιδη φωτογραφία που κοσμεί το Ημερολόγιο της ομάδας που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες. Όποιος προσέξει καλά το φόντο θα διαπιστώσει ότι έχουν αφαιρεθεί οι διαφημίσεις ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ και ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ από την κερκίδα, δίπλα από τα δημοσιογραφικά θεωρεία, όπου και βρίσκονται τόσον καιρό.
Και βρίσκονται τόσον καιρό διότι οι δυο αυτοί κύριοι έκαναν δωρεάν στο γήπεδο και στην ομάδα την κατασκευή των Θεωρείων, των πάγκων κλπ και δικαιωματικά έβαλαν τα ονόματά τους σ΄ αυτά.
Η αφαίρεση απο την φωτογραφία του Ημερόλογιου είναι μια πράξη μικρόψυχη και δείχνει κακότητα και τίποτα περισσότερο απέναντι σε δυο ανθρώπους που πρόσφεραν τόσα στην ομάδα όλα τα τελευταία χρόνια. Κρίμα.
Απο την άλλη μεριά, πληροφορήθηκα εγκύρως οτι το περασμένο Σάββατο βρέθηκαν σε καφέ της πόλης (TROCADERO) τέσσερα μέλη του ΔΣ της ομάδας και μαζί τους ήταν άλλοι δυο εκτός διοίκησης. Ένα μέλος του ΔΣ άρχισε να επιτίθεται φραστικά με άσχημο τρόπο στον απόντα Μαστοροδήμο, τον πρόεδρο των Παλαιμάχων Αλεξάνδρειας. Και αντί να του κάνει κάποιο άλλο μέλος της Διοίκησης παρατήρηση ότι πρέπει να σταματήσει και να μην συμπεριφέρεται με τέτοιον τρόπο παρενέβην ένας απο τους εκτός διοίκησης και έκανε την σχετική υπόμνηση.
Το αποτέλεσμα ήταν το εξής: Χτες το μεσημέρι ο Υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ομάδας Γ. Μιχαλάκας συναντήθηκε με τον πρόεδρο των Παλαιμάχων Κ. Μαστοροδήμο να του δώσει ένα πακέτο με 50 προσκλήσεις για τον ετήσιο χορό της ομάδας και ο τελευταίος αρνήθηκε να την παραλάβει αφού με το δίκιο του είναι χολωμένος με αυτή την συμπεριφορά.
Κλείνοντας να πω οτι αδυνατώ να κατανοήσω τέτοιες συμπεριφορές που μόνο κακό κάνουν στο σωματείο. Συμπεριφορές που πιστεύω οτι γίνονται αψυχολόγητα. Όπως για παράδειγμα ότι συζητήθηκε προ του παιχνιδιού με την Αγκαθιά να μην είναι αρχηγός αποστολής και μέσα στον πάγκο ο Γενικός Αρχηγός Στ. Μπούθας αλλά κάποιος άλλος!!!
Τι να πει κανείς...
**Πληροφορήθηκα απο πηγή σίγουρη οτι οι φωτογραφίες βγήκαν γιατί το απαίτησε ένα μέλος του ΔΣ και οι υπόλοιποι το ενέκριναν δια της ..αφωνίας τους. Το τελεσίγραφο ήταν ως εξής: Ή αυτός ή εγώ. Και οι διαφημίσεις βγήκαν απο την φωτογραφία...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

O MASTRODIMOS & O ALEKSOPOULOS STIRIKSAN TIN OMADA AFTIN OSO KANENAS ALLOS. KAI THA GYRISI O XONTROS SYMVOULOS TIS DIOIKISIS NA THESI TETOIO VETO?
PARAKINO OLOUS NA MIN AGORASOUN TO PANAKRIVO IMEROLOGIO TON 10eURO(SE TOSO DISKOLOUS KAIROYS) KANONTAS TO XATIRI TOU XONTROU SIMVOULOU KE TIS SIOPIS TIS IPOLIPIS DIOIKISIS.
kolotha TELIKA ISE LIGOS OPOS TO MPOISOU DILADI ISE ENAS NANOS PROEDROS KE ME TIN KIRIOLEKTIKI KE ME TIN METAFORIKI ENNOIA
O PARATIRITIS