Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ΟΥΤΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρονταν στις άλλες ομάδες που δούλεψε ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης ως προπονητής και αν σέβονταν τους οποδούς της. Αυτό που κατάλαβα τις δυο τελευταίες εβδομάδες είναι οτι ο κόουτς της Αλεξάνδρειας έχει καβαλήσει το καλάμι και εκτός του εαυτού του εκθέτει το ΔΣ της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με την συμπεριφορά του απέναντι στα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Έγραψα προ ημερών ένα σχόλιο στο οποίο ρωτούσα γιατί δεν έκανε δηλώσεις μετα το "διπλό" μέσα στην ΑΕΠ Γρ. Τότε, πιθανολόγησα, ότι έπρεπε να χτυπησω το καμπανάκι και το έκανα αν και ο συνεργάτης της εφημερίδας μας βγήκε και τον κάλυψε.
Δεν πέρασαν λίγες μέρες και ο κόουτς επανέλαβε το λάθος του. Αποχώρησε αμέσως μετά τον αγώνα με το Άργος χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους των μέσων ενημέρωσης που κάλυπταν τον αγώνα.
Ο Σταύρος Κωστογλίδης έδωσε την εξήγηση: πήγε να δει τον Πάοκ με τον Αστέρα Τρίπολης.
Μ΄ άλλα λόγια, ο κόουτς της Αλεξάνδρειας προτίμησε να πάει να δει την ομάδα που αγαπάει και έγραψε τους εκπροσώπους του τοπικού τύπου στα παλιά του τα παπούτσια.
Η συμπεριφορά αυτή δείχνει και το επίπεδο του προπονητή της ομάδας και αφού επέλεξε να συμπεριφέρεται έτσι απο δω και στο εξής η εφημερίδα μας, τουλάχιστον, θα τον συμπεριφερθεί αναλόγως.
Αγαπητέ Κυριάκο, σαν και σένα έχουμε δει πολλούς στην ομάδα. Το να το παίζεις "Μουρίνιο" δεν σε πάει.
Άντε γειά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: