Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2008

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ;

Ο Αλεξανδρίδης, ο πετυχημένος κόουτς της ομάδας της Αλεξάνδρειας, όπως λένε άπαντες στις δηλώσεις τους, γιατί δεν έκανε δηλώσεις στις εφημερίδες.
Δεν του το ζητήσανε;
Δεν ήθελε;
Ήταν αδιάθετος;

Το γραφείο δημοσίων σχέσεων μπορεί να αιτιολογήσει την στάση αυτή;

ΣΧΟΛΙΟ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Τ. ΝΤΟΜΟΥΧΤΣΗ
Έχοντας παρακολουθήσει το 80% περίπου των αγώνων που έχει δώσει η ομάδα της Αλεξάνδρειας στο φετινό πρωτάθλημα θα ήθελα να σχολιάσω το θέμα των δηλώσεων Αλεξανδρίδη στον αγώνα με την ΑΕΠ Γρεβενών.
Καταρχάς όποτε μέχρι σήμερα και αν ζητήθηκε από τον κόουτς της Αλεξάνδρειας να κάνει δηλώσεις μετά το τέλος των αγώνων έδειξε την απόλυτη διάθεση και προθυμία να το κάνει. Μάλιστα κάθε φορά που του το ζητούσαμε η απάντησή σου ήταν «Γιατί με ρωτάτε, μου είπατε ποτέ να κάνω δηλώσεις και εγώ αρνήθηκα;»
Πολλές φορές στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν υπήρχε κάποιος άλλος συνάδελφος που να ενδιαφερόταν να πάρει δηλώσεις από τον κόουτς και έτσι ο Κ. Αλεξανδρίδης τις έκανε μόνο σε μένα. Προφανώς στον αγώνα με την ΑΕΠ Γρεβενών δεν του ζητήθηκε να κάνει δηλώσεις (εγώ απουσίαζα) και ο άνθρωπος δεν έκανε.
Δεν θέλω να κάνω καμία αβάντα στον Κ. Αλεξανδρίδη απλά καλό είναι να γράφονται τα πράγματα όπως έχουν. Τώρα όσον αφορά το θέμα της λειτουργίας του Γραφείου Τύπου της ομάδος της Αλεξάνδρειας αυτό είναι ένα άλλο κομμάτι και προφανώς θα υπάρξει κάποια απάντηση από την διοίκηση της ομάδος γιατί από εκεί πρέπει να γίνει. Τάσος Ντομουχτσής

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

vlepo oti proti fora ekdotis & dimosiografos odigounte me geometriki taxitita se riksi...
o Paratiritis