Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

AΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ Α.Ε ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Κάνω ανάρτηση τα σχόλια που μέχρι στιγμής έχουν γραφεί σχετικά με την ανάρτηση που έκανα και που αφορούσε τα λάθη της διοίκησης της Αλεξάνδρειας. Τα σχόλια έκαναν επισκέπτες του blog και είναι ανώνυμα αφού εξ αρχής εγώ έδωσα σε όλους αυτή τη δυνατότητα. Να εκφράζονται και ανώνυμα αν τους διευκολύνει. Επίσης ξεκαθαρίζω ότι επιτρέπεται να γίνονται κρίσεις οσοδήποτε σκληρές για όλους και για όλα. Εξ άλλου το έχω υποστεί πριν απο μερικούς μήνες...
Τα σχόλια είναι τα εξής:

1. Κατά την άποψή μου απανωτά λάθη γίνονται από την ανικανότητα της διοίκησης και αυτό φάνηκε και στο τοπικό ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής (Αγκαθιά- Αλεξάνδρεια) που δεν μπόρεσαν να κερδίσουν το παιχνίδι με μια ομάδα που έχει άριστες σχέσεις με την πόλη και παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Τελικώς μετά από τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής η ομάδα της Αλεξάνδρειας πως μπορεί να κυνηγήσει το πρωτάθλημα όταν δεν μπορεί να κερδίσει παιχνίδια όπως αυτό με αντίπαλο την Αγκαθιά όπου είναι ένα γειτονικό και φιλικό σωματείο; Αυτό δε γίνεται εδώ και χρόνια π.χ Νεόκαστρο, Κλειδί. Μήπως πρέπει να αλλάξουμε επιτέλους νοοτροπία κάνοντας δημόσιες σχέσεις που μέχρι τώρα δεν υπάρχουν;

2. Ο Αλεξόπουλος και ο Μαστοροδήμος στήριξαν την ομάδα αυτή όσο κανένας άλλος και θα γυρίσει ο χοντρός σύμβουλος της διοίκησης να θέσει τέτοιο βέτο; Παρακινώ όλους να μην αγοράσουν το πανάκριβο ημερολόγιο των 10 ευρώ σε τόσους δύσκολους καιρούς, κάνοντας το χατίρι του χοντρού συμβούλου και της σιωπής της υπόλοιπης διοίκησης. Κολοθά τελικά είσαι λίγος όπως το μπόι σου, δηλαδή είσαι ένας νάνος πρόεδρος και με την κυριολεκτική και με την μεταφορική έννοια.
Ο παρατηρητής

3.Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλεξάνδρειας είναι καταρχήν ανομοιογενής και επιβεβλημένη εξ ανάγκης. Οι παράγοντες όλων των ειδών της τοπικής κοινωνίας μας, προβάλλοντας ο κάθε ένας ξεχωριστά το δικό του μελλοντικό σχέδιο για τη νομή ή την κατανομή της όποιας εξουσίας, προσπαθούν με έωλες και πρόσκαιρες συμμαχίες να επωφεληθούν κατά το δοκούν και σίγουρα ερήμην της ποδοσφαιρικής αθλητικής οικογένειας και των φιλάθλων.Όσο μπερδεύουν, όλοι ετούτοι, εν δυνάμει αλλά και ήδη υπάρχοντες παράγοντες, το μοίρασμα των πολιτικών αξιωμάτων π.χ. ανάδειξη Δημάρχου και πλειψηφούσας Δημοτικής Παράταξης στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή στήριξη βουλευτών ή υποψηφίων βουλευτών, επιθυμώντας την απόλυτη άσκηση ελέγχου στη Διοίκηση, η ομάδα της Αλεξάνδρειας θα στερείται των φυσικών της συμμάχων, που είναι ο φίλαθλος κι ανώνυμος κόσμος, η νεολαία της επαρχίας μας, που πίστευε και πιστεύει σε αυτήν. Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς συμφωνίες πάνω και κάτω από το τραπέζι και το κυριότερο χωρίς εμπάθειες και κομπλεξισμούς.Στη Διοίκηση της Αλεξάνδρειας θα πρέπει να συμμετέχουν και να δρουν όχι μόνον αυτοί που θέλουν, είτε γιατί βολεύουν κάποιους, είτε γιατί οι ίδιοι επιλύουν τα προσωπικά τους αδιέξοδα που αφορούν στην προβολή και την αναγνωρισιμότητά τους στη μικρή μας κοινωνία, αλλά κυρίως αυτοί που αντικειμενικά μπορούν. Κάτω από αυτό το πρίσμα η τελευταία αναδιάταξη του Διοικητικού Συμβουλίου χαρακτηρίζεται ανεπιτυχής.Η πολλά υποσχόμενη ομάδα μας χρειάζεται να ξανασυναντηθεί με εκείνον το συμβολισμό που την χαρακτηρίζει και την δονεί, το αθλητικό πνεύμα και την νικηφόρα άμιλλα, τη συνέχιση μιας ποδοσφαιρικής παράδοσης που γιατί όχι μπορεί να ελπίζει βάσιμα πολλά στο μέλλον. Εν ολίγοις χρειάζεται ανθρώπους με μεράκι και ψυχή που να μπορούν να πείθουν και να αφυπνίζουν ταυτόχρονα φιλάθλους και οικονομικούς παράγοντες. Σίγουρα με εμμονές δεν ασκείται Διοίκηση. Ας το έχουν υπ' όψιν τους οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ.
Υ.Γ. Οι όποιοι διακαώς επιθυμούντες να παραμείνουν ή ακόμα και να χριστούν επόμενοι Δήμαρχοι Αλεξάνδρειας, ας φροντίσουν να ταυτιστούν με την ανοδική και πετυχημένη πορεία της ομάδας, που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε.

*Γράψτε τα δικά σας σχόλια είτε επι της δικής μου ανάρτησης είτε σχολιάστε τα υπάρχοντα σχόλια. Εδώ, όλα δημοσιεύονται.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αλεξάνδρειας είναι καταρχήν ανομοιογενής και επιβεβλημένη εξ ανάγκης. Οι παράγοντες όλων των ειδών της τοπικής κοινωνίας μας, προβάλλοντας ο κάθε ένας ξεχωριστά τό δικό του μελλοντικό σχέδιο για τη νομή ή την κατανομή της όποιας εξουσίας, προσπαθούν με έωλες και πρόσκαιρες συμμαχίες να επωφεληθούν κατά το δοκούν και σίγουρα ερήμην της ποδοσφαιρικής αθλητικής οικογένειας και των φιλάθλων.
Όσο μπερδεύουν, όλοι ετούτοι,εν δυνάμειαλλά και ήδη υπάρχοντες παράγοντες, το μοίρασμα των πολιτικών αξιωμάτων π.χ. ανάδειξη Δημάρχου και πλειψηφούσας Δημοτικής Παράταξης στις επερχόμενες εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή στήριξη βουλευτών ή υποψηφίων βουλευτών, επιθυμώντας την απόλυτη άσκηση ελέγχου στη Διοίκηση, η ομάδα της Αλεξάνδρειας θα στερείται των φυσικών της συμμάχων, που είναι ο φίλαθλος κι ανώνυμος κόσμος, η νεολαία της επαρχίας μας, που πίστευε και πιστεύει σε αυτήν. Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς συμφωνίες πάνω και κάτω από το τραπέζικαι το κυριότερο χωρίς εμπάθειες και κομπλεξισμούς.
Στη Διοίκηση της Αλεξάνδρειας θα πρέπει να συμμετέχουν και να δρουν όχι μόνον αυτοί που θέλουν, είτε γιατί βολεύουν κάποιους, είτε γιατί οι ίδιοι επιλύουν τα προσωπικά τους αδιέξοδα που αφορούν στην προβολή και την αναγνωρισιμότητά τους στη μικρή μας κοινωνία, αλλά κυρίως αυτοί που αντικειμενικά μπορούν.
Κάτω από αυτό το πρίσμα η τελευταία αναδιάταξη του Διοικητικού Συμβουλίου χαρακτηρίζεται ανεπιτυχής.
Η πολλά υποσχόμενη ομάδα μας χρειάζεταινα ξανασυναντηθεί με εκείνον το συμβολισμό που την χαρακτηρίζει και την δονεί,το αθλητικό πνεύμα και την νικηφόρα άμιλλα, τη συνέχιση μιας ποδοσφαιρικής παράδοσης που γιατί όχι μπορεί να ελπίζει βάσιμα πολλά στο μέλλον. Εν ολίγοις χρειάζεται ανθρώπους με μερράκι και ψυχή που να μπορούν να πείθουν και να αφυπνίζουν ταυτόχρονα φιλάθλους και οικονομικούς παράγοντες. Σίγουρα με εμμονές δεν ασκείται Διοίκηση. Ας το έχουν υπ' όψιν τους οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ
Υ.Γ. Οι όποιοι διακαώς επιθυμούντες να παραμείνουν ή ακόμα και να χριστούν επόμενοι Δήμαρχοι Αλεξάνδρειας, ας φροντίσουν να ταυτιστούν με την ανοδική και πετυχημένη πορεία της ομάδας, που όλοι αγαπάμε και στηρίζουμε.