Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

-ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
H Διοίκηση του Συλλόγου προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες και φορείς του τόπου που επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά με οποιονδήποτε τρόπο την ομάδα μας να έλθουν σε επαφή με τα μέλη του ΔΣ Μιχαλάκα Γιώργο και Αδαμίδη Νίκο.
Η βοήθεια μπορεί να δοθεί με πολλούς τρόπους, όπως η διαφήμιση στο γήπεδο, η χορηγία στην ποδοσφαιρική ομάδα, η απλή οικονομική δωρεά, η ανάληψη κάποιων υποχρεώσεων της ομάδας για μεταφορά ή γεύματα κλπ.
Η Αλεξάνδρεια είναι σήμερα πρώτη στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και κάνει γνωστό το όνομα της πόλης μας σε όλη την Μακεδονία αλλά και ευρύτερα. Για να παραμείνει πρώτη όμως έχει ανάγκη της οικονομικής στήριξης των φιλάθλων της και κυρίως την παρουσία τους στο γήπεδο κάθε Κυριακή.
Είναι καιρός να επιστρέψουμε όλοι μαζικά στο γήπεδο. Είναι καιρός να θυμηθούμε την ποδοσφαιρική παράδοση που κουβαλά αυτό το σωματείο. Είναι καιρός να βρεθούμε πραγματικά κοντά σε αυτή την ομάδα που φέτος είναι αγωνιστικά κορυφαία και μπορεί να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν πιάνουν τις γωνίες της Βετσοπούλου , για να ζητιανέψουν ;
Εκεί μπορεί να τους λυπηθεί και κανένας και να τους πετάξει κανένα ξεροκόματο.!!! Πρωτοτύπησε και πάλι το Δ.Σ. πάντως. Δεν πιστεύω να έχει ξαναυπάρξει ομάδα , να ζητάει ελεημοσύνη , μέσω Μ.Μ.Ε. ,κλπ. Να μάθουμε όμως και ποιανού πρόταση ήταν , για να τον συγχαρούμε.!!!