Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

ME THN ΨΥΧΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΗΡ ΤΗ ΝΙΚΗ

*Νέα απαράδεκτη εμφάνιση αλλά τη λύση έδωσε ο Καφές

Μία από τις χειρότερες φετινές της εμφανίσεις πραγματοποίησε την Κυριακή στην έδρα της η Αλεξάνδρεια κόντρα στην ομάδα του Άργους Ορεστικού.
Οι ποδοσφαιριστές του Κυριάκου Αλεξανδρίδη παρουσιάστηκαν ασύνδετοι σε όλα τα επίπεδα και χρειάστηκε η πάσα του τερματοφύλακα (!!!) της Αλεξάνδρειας από το ελεύθερο που εκτέλεσε και η ποδοσφαιρική κλάση και γνώση του Καφέ για να επιτευχθεί το γκολ της νίκης.
Σε καμία των περιπτώσεων λοιπόν η Αλεξάνδρεια δεν δικαιολόγησε την Κυριακή την βαθμολογική της θέση και απογοήτευσε με την αγωνιστική της εικόνα τους φιλάθλους της οι οποίοι βρέθηκαν στο παιχνίδι. Το θέαμα έλαμψε με την απουσία του και κυριάρχησαν τα πολλά λάθη, το άγχος και ο εκνευρισμός μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Από την άλλη πλευρά ήταν οφθαλμοφανές ότι η φιλοξενούμενη ομάδα είχε έρθει στην Αλεξάνδρεια με σκοπό την ισοπαλία κάτι που θα μπορούσε να «κλέψει» στις παράλογα πολλές καθυστερήσεις (έξι λεπτά) που κράτησε ο διαιτητής της συνάντησης Τσελεκίδης από το Κιλκίς.
Ο ΑΓΩΝΑΣ
Αμφίρροπα για τις δύο ομάδες ξεκίνησε το παιχνίδι. Στο πρώτο τέταρτο παίχτηκε ποδόσφαιρο αναγνώρισης. Από κει και πέρα η Αλεξάνδρεια με ανορθόδοξο τρόπο προσπαθούσε να διασπάσει την καλά στημένη αντίπαλη άμυνα αλλά δεν τα κατάφερνε καθώς σε καμία από τις προσπάθειες οι ποδοσφαιριστές δεν φαινόταν να έχουν καθαρό μυαλό ούτε στο ξεκίνημα ούτε στο τελείωμα αυτών.
Χρειάστηκε να περάσουν 57 λεπτά παιχνιδιού και ένα ελεύθερο του Παλιούρα για να διαβάσει σωστά την φάση ο Καφές και ανάμεσα σε δύο αντιπάλους να πετύχει το γκολ της νίκης. Στο 96’ (!) οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει την ισοφάριση όταν το γυριστό σουτ του Μπαχαδέρογλου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Παλιούρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: