Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ- ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ, ΜΙΑ ΠΟΛΗ, ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ θέτει σε κυκλοφορία τα ημερολόγια για το έτος 2009. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το σύλλογο Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ομάδας και ιδιαίτερα τον κ. Κ. Μαστοροδήμο για την πολύτιμη συμβολή του.
Τα νέα ημερολόγια είναι ιδιαίτερα καλαίσθητα και αποτελούν πραγματικά μια συλλεκτική έκδοση δώδεκα φύλλων με φωτογραφίες από την σημερινή άλλα, κυρίως, τις παλαιότερες συνθέσεις της ομάδας που έχουν μείνει στην ιστορία.
Αξίζει να τα προμηθευτείτε, αξίζει να ζήστε το χθες και το σήμερα της Ομάδας σε μερικές από τις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της.

Η ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ διοργανώνει τον ετήσιο χορό της το Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009 στο "Αλεξάνδρειον Μέλαθρον". Η βραδιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και θα μείνει αξέχαστη. Έχουν ήδη εκδοθεί οι προσκλήσεις και διατίθενται από τα μέλη του ΔΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

telika i eironia kai to komplex aftis tis dioikisis den exei oria.
den ntrepeste diladi?apo ti mia vazete veto sto na min mpi to onoma tou mastrodimou(o xontros to evale to veto to thimaste)kai apo tin alli ton efxaristite dimosia?proedre nane se esena apef8inoume tora,prakse to sosto oso einai keros ke dior8ose ta pragmata giati exeis rezilefti stin kinonia tis aleksandreias.
kai an den thelis na to praksis gia diko sou kalo (pou de to pistevo),kanto gia to kalo tis omadas pou oloi agapame.
o paratiritis