Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΡΩΤΗ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΝΙΚΗΣΕ 3-1 ΤΑ ΚΟΜΝΗΝΑ ΣΤΟ ΕΞ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Με το ίδιο σκορ που είχε κερδίσει και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου επιβλήθηκε η ομάδα της Αλεξάνδρειας στο γήπεδο Κορυφής επί των Κομνηνών. Το τελικό 3-1 ήρθε δύσκολα αλλά και καθόλα δίκαια.
Η πράσινοι δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα και αγωνιζόμενοι με πολλές απουσίες έστω και δύσκολα πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.
Γκολ και φάσεις
12ο: Επέλαση του Μαντζιαρίδη από δεξιά που κάνει και την σέντρα στο 2ο δοκάρι όπου ο Αρνίδης από πλάγια θέση θα κάνει κακή σέντρα σουτ με την μπάλα να φεύγει πάνω από τα δοκάρια.
32ο: Δυνατό σουτ του Καφέ έξω από την αντίπαλη περιοχή με τον Παπαδόπουλο να αποκρούει σθεναρά, στην επαναφορά της μπάλας ο Καφές σουτάρει εκ νέου και ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων και πάλι θα διώξει σωτήρια.
47’: Ατομική προσπάθεια του Θωμαΐδη από αριστερά που θα περάσει δύο αντιπάλους, θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό συρτό σουτ θα στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. (1-0).
57’: Ανατροπή του Καφέ στην μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων από τον Σιδηρόπουλο και ο διαιτητής του αγώνα κ. Τίκας θα υποδείξει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο ίδιος ο Καφές και θα σημειώσει το 2-0 για την Αλεξάνδρεια.
64’: Ο Κυριακίδης των Κομνηνών από το ύψος του πέναλτι με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα αρχικά στο δεξί κάθετο δοκάρι του Δαμιανίδη και στη συνέχεια στα δίχτυα μειώνοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους σε 2-1.
89’: Ο Τσούπρος από πλεονεκτική θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Παπαδόπουλου.
90+’: Στην κόντρα η Αλεξάνδρεια με τον Τσούπρο που βγαίνει τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο και «καθαρίζει» το παιχνίδι. (3-1)
Με αρκετά λάθη η διαιτησία του Τίκα από την Καρδίτσα που άνευ λόγου κατάφερε να εκνευρίσει και τις δύο ομάδες με κάποιες λάθος υποδείξεις. Καλές οι δύο βοηθοί Κουρουμπιλια και Κουκούλη.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Δαμιανίδης, Πατρίκας (46’ Θωμαΐδης), Μπουκλάς, Περηφανόπουλος, Μυρωνίδης, Μαντζιαρίδης, Λιάσκος, Αρνίδης, Συμπεθέρης (67’ Βαλδήρ), Δελιορίδης, Καφές (77’ Τσούπρος).
ΚΟΜΝΗΝΑ: Παπαδόπουλος, Χαριτίδης (88’ Μετικάνος), Φίλκας, Σιδηρόπουλος, Τσάκαλος, Τσαραμανίδης, Ριζβάνης (61’ Δημητριάδης), Αδαμίδης, Λυκόπουλος, Κυριακίδης, Πεϊνούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: