Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΟΣ Ο Γ. ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗΣ!!!

Επίδειξη δύναμης και συγκρατημένης αλαζονείας έκανε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Γιώργος Καραμελίδης στην συνέντευξη που παραχώρησε στο ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7FM και στον Γιάννη Ζήνα.
Ο Γ. Καραμελίδης, αφού αναφέρθηκε στο βιογραφικό του στον χώρο του ποδοσφαίρου, είπε ότι μετά από επιθυμία των σωματείων της Ημαθίας έγινε πρόεδρος της ΕΠΣΗ και αφού βρήκε μια ένωση εντελώς απαξιωμένη και με την οποία γελούσαν όλοι οι παράγοντες στη χώρα κατάφερε αυτός μέσα σε δέκα χρόνια να την κάνει πρότυπο. Μάλιστα, μέσα σε μια δόση υπερβολής είπε ότι δέχεται συγκρίσεις με τις τρεις μεγαλύτερες ΕΝΩΣΕΙΣ, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά!!
Μ΄ άλλα λόγια, ο κ. Καραμελίδης είπε ότι το έργο που έκανε αυτά τα χρόνια είναι τόσο τεράστιο που τον καθιέρωσε στο πανελλήνιο. Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε, έγραψε κάποτε ο Πιραντέλλο.
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, απαντώντας σε σειρά ερωτημάτων του Γ. Ζήνα, προσπάθησε να πείσει όλους τους ακροατές ότι στα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ημαθίας γίνονται αγώνες επί ίσοις όροις, χωρίς στησίματα κλπ. Μ΄ άλλα λόγια ότι γίνονται πρωταθλήματα που θα τα ζήλευαν και στας Ευρώπας. Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς όταν παράγοντες που έζησαν το χώρο επι δεκαετίες βγαίνουν και τον διαψεύδουν όπως χαρακτηριστικά ο Μόσχος Κυτούδης.
Για τον εκ Τρικάλων παράγοντα ο πρόεδρος αφού είπε εξ αρχής ότι είναι πολύ φίλος του στη συνέχεια προσπάθησε να τον απαξιώσει λέγοντας ότι ουδείς παράγοντας πρέπει να φοβάται να εκφράσει την διαφορετική άποψή του γιατί ουδεμία "δίωξη" έχει υποστεί καμιά ομάδα.
Για το γεγονός ότι δεν έχει αντιπολίτευση ή για το αίτημα, το οποίο γνωρίζει, να φύγει απο την προεδρεία της ΕΠΣΗ είπε σε έντονο ύφος: Όποιος θέλει να με διώξει δεν έχει παρά να έρθει να καταθέσει υποψηφιότητα με ψηφοδέλτιο και τα σωματεία θα αποφασίσουν. Εγώ θα φύγω αν με διώξουν τα σωματεία.
Τέλος, δεν παρέλειπε να κάνει παρατηρήσεις στον Γ. Ζήνα όταν αυτός τον ρωτούσε δύσκολα και τον καθοδηγούσε να τον ρωτάει για το γήπεδο των Παλατιτσίων και το ιατρικό εξεταστικό κέντρο που έχει η ΕΠΣΗ.
Αυτά είπε ο πρόεδρος Καραμελίδης και οι παράγοντες που τον άκουσαν θα πρέπει να τον ευχαριστούν που τους κάνει τη χάρη να τους υπηρετεί επι τόσα χρόνια σε μια θέση που εκ του νόμου δεν προβλέπεται αποζημίωση. Ίσως θα πρέπει να το δει το θέμα αυτό η Ακαδημία Αθηνών και να τον τιμήσει με τον Μεγαλόσταυρο για την μεγάλη προσφορά του.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΛΥΣΑΡΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΟ 1986;

Ανώνυμος είπε...

O ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΤΟΥΔΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΤΙΣ ΚΥΝΗΓΑΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΖΗΝΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕ ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΜΟΣΧΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΝ; ΓΙΑΤΙ Ο ΜΟΣΧΟΣ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ ΟΤΑΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΥΝΗΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ; ΚΑΝΕΝΑΣ

Ανώνυμος είπε...

karemelidis PANO APO OLOUS. O ENAS. O MONADIKOS. O PIO IKANOS. ZHTO O PROEDROS