Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΑΠΑΤΣΙΔΗΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Πήρε πάνω τελικά την ομάδα της Αλεξάνδρειας ο πρώην πρόεδρος και εκ των βασικών χρηματοδοτών και της φετινής προσπάθειας Γιάννης Απατσίδης.
Η ανάληψη της διοίκησης έγινε χτες Τετάρτη αφού είχε προηγηθεί η οριστική απόφαση της διοίκησης και του προέδρου της Θ. Κολοθά να αποχωρήσουν παραιτούμενοι αφού δεν μπορούσαν να συνεχίσουν χωρίς τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους.
Ο κ. Απατσίδης ενημερώθηκε σχετικά για το οριστικό της παραίτησης και αντέδρασε αστραπιαία. Συναντήθηκε με τους συνεργάτες του (Μπενή, Λ. Παράσχο) και τον πρώην πρόεδρο της ομάδας Γ. Κίτσιο και πήρε την μεγάλη απόφαση: ΜΠΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ.
Γιατί, ας μη γελιόμαστε, η ανάληψη της διοίκησης από τον Γ. Απατσίδη ως μονόδρομος τον οδηγεί στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο που συμμετέχει και την άνοδό της στην Γ΄ Εθνική.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην σημερινή προπόνηση θα παραστούν και θα μιλήσουν στους παίχτες της ομάδας ο νέος πρόεδρος και οι διοικούντες από τους οποίους ζητήθηκε να παραμείνουν και να βοηθήσουν.
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι συνάντηση με τον Γ. Απατσίδη είχε και ο προπονητής της ομάδας Κ. Αλεξανδρίδης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mπράβο Γιάννη Απατσίδη για την πρωτοβουλία που πήρες. Για την αποφασιστικότητα που έδειξες την κρίσιμη για την ομάδα στιγμή.
Για το ότι έδειξες ότι αγαπάς την ομάδα και την πόλη που σε γέννησε.
Θα βγεις νικητής και θα δικαιώσεις την επιλογή σου.

Ανώνυμος είπε...

ΡΩΤΑΩ. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΕΥΡΩ Ο ΚΙΤΣΙΟΣ Ή ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ;