Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2009

ΒΑΡΕΙΑ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Εμφανώς ανώτερη η Πατρίδα πέρασε χωρίς δυσκολία απο τον γήπεδο της Κορυφής σήμερα το μεσημέρι και έφυγε κατακτώντας τη νίκη με το ευρύ 1-4! Η ομάδα του Τόλη Τερζή φημίζεται για την ευκολία που σκοράρει και δεν είναι τυχαίο οτι το περασμένο Σάββατο έστειλε έξι φορές τη μπάλα στα δίχτυα της Καβάσιλας και σήμερα άλλες τέσσερις. Μιλάμε δηλαδή για μια πολύ παραγωγική επίθεση που βασίζεται σε ένα πολύ καλό σύνολο παιχτών του κέντρου.
Σήμερα στο γήπεδο της Κορυφής η τοπική ομάδα μπήκε δυνατά απο την αρχή του παιχνιδιού, έχασε μια καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό αλλά η Πατρίδα αντέδρασε και στο 12΄ με τον Μπάκανο άνοιξε το σκορ.
Στο 23΄ ισοφάρισε ο Μαυρίδης (Ρόνι) αλλά στο 30΄ ο Σπανός Θ. έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Πατρίδα και στο 60΄ και στο 68΄ οι Ιωακειμίδης και Ποζιάδης ανέβασαν τον δείκτη του σκορ.
Προηγουμένως οι δυο ομάδες έχασαν απο ένα πέναλτι. Η Κορυφή θα μπορούσε να ισοφαρίσει αλλά στο 55΄ που χτύπησε πέναλτι ο Παπαδόπουλος το απέκρουσε ο Εμμανουηλίδης και στο 58΄ ο Σπανός Θ. εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Καψάλης το απέκρουσε.
Ο Διαιτητής Μαντάκης ήταν καλός και απέβαλε τον Μεταξά της Πατρίδας που ήταν στον πάγκο γιατί έκανε παρατήρηση - υπόδειξη στον επόπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: