Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΟΡΩΝΟ

Με νίκη πέρασε και από την έδρα του Σβορώνου η ομάδα της Αλεξάνδρειας παραμένοντας έτσι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Δ’ Εθνικής.
Το τελικό 0-2 υπέρ των πρασίνων της Αλεξάνδρειας θεωρείται απόλυτα δίκαιο. Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας ωστόσο η Αλεξάνδρεια είναι αυτή που κυριάρχησε σε όλους τους τομείς και έφτασε δίκαια στο τελικό 0-2. Ο προπονητής της Αλεξάνδρειας ξεκούρασε κάποιους από τους βασικούς του ποδοσφαιριστές ενώ έδωσε και την ευκαιρία σε κάποιους άλλους που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής να πάρουν και αυτοί λεπτά και εμπειρίες.
Οι γηπεδούχοι από την άλλη δεν φάνηκαν σε καμιά στιγμή του παιχνιδιού να μπορούν να απειλήσουν την Αλεξάνδρεια.
Μπροστά στις δύο εστίες δημιουργήθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες και μπορεί να ειπωθεί πως πέρα από την επίτευξη των δύο τερμάτων της Αλεξάνδρειας δεν υπήρχαν φάσεις οι οποίες θα ικανοποιούσαν τους λίγους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο του Σβορώνου.
Η ομάδα της Αλεξάνδρειας παρά τις διοικητικές αλλά και οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην παρούσα φάση, κάνει πρωταθλητισμό εντός αλλά και εκτός του αγωνιστικού χώρου.
Την επόμενη αγωνιστική οι πράσινοι υποδέχονται την ομάδα της Φλώρινας στο ντέρμπι της αγωνιστικής και οι ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση περιμένουν ο φίλαθλος κόσμος της Αλεξάνδρειας να δώσει το βροντερό παρόν βοηθώντας στο δύσκολο έργο τους.
Τα γκολ
46’: Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Αλεξάνδρεια θα ανοίξει το σκορ με το σουτ του Τσούπρου.
51’: Πέντε λεπτά αργότερα ο Θωμαΐδης θα διπλασιάσει τα τέρματα των πρασίνων με δυνατό συρτό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων.
Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα η διαιτησία του Τεβεκέλη από την Θεσσαλονίκη καθώς και των βοηθών του Δημητριάδη και Πατμετζή από τον ίδιο σύνδεσμο.
ΣΒΟΡΩΝΟΣ: Σαρρής (46’ λ.τρ. Δραγασιάς), Βαρβαρέζος (59’Ξενίδης), Σπυριδόπουλος, Κατσίμπουρας,, Σιγαρτζίδης, Κολαξίδης (69’ Μίγγος), Χατζηασλανίδης, Μυστακίδης, Κοτζαμάνης, Τσαουσίδης, Μήτρου
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Δαμιανίδης, Λιάσκος, Μπουκλάς (46’ Αρνίδης), Μυρωνίδης, Πατρίκας, Φωτιάδης, Δελιορίδης (52’ Μισράσι), Περηφανόπουλος, Συμπεθέρης, Παπαδιάς (46’ Τσούπρος), Θωμαΐδης,

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέσα έξω κερδίζει και μετά βγαίνουν ορισμένοι, γνωστοί στην πιάτσα, και βρίζουν την διοίκηση. Δηλαδή τι άλλο θέλουν; Η ομάδα είναι πρώτη, πάει για πρωτάθλημα και αυτοί βουτηγμένοι στην μιζέρια. Είναι να τους λυπάσαι τους καημένους.

Ανώνυμος είπε...

Να μη λυπάσαι τους εκτός Δ.Σ.,να
λυπάσαι τους εντός Δ.Σ., που δεν πήγαν στην Κατερίνη και παρακαλούσαν να χάσει η ομάδα για να καπελώσουν Κολοθά και Μπούθα. Η πιάτσα γνωρίζει ότι φέτος δεν βρίζει κανένας τη διοίκηση,κανένας δεν είναι σε κόντρα μαζί της , όπως συνέβαινε παλιά. Όλος ο κόσμος είναι με την ομάδα , άσχετα αν γίνονται κάποιες κριτικές για λανθασμένες κινήσεις. Εσύ είσαι με την ομάδα; Mήπως εσύ είσαι ο μίζερος , γι αυτό δεν πήγες και στο Σβορώνο;

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ. ΚΑΛΑ ΛΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.