Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2009

ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Ο ΜΟΣΧΟΣ ΚΥΤΟΥΔΗΣ

Σκληρή αλλά αληθινή κριτική
στον πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας
Έντονα επικριτικός ήταν ο Μόσχος Κυτούδης, επί σειρά ετών παίχτης και μετά παράγοντας της ομάδας Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων έναντι του Γ. Καραμελίδη, επί δωδεκαετία προέδρου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ημαθίας (ΕΠΣΗ).
Σήμερα το πρωί στην ραδιοφωνική εκπομπή ΕΠΙΛΟΓΕΣ του Γ. Ζήνα και του Γιάννη ΤΣΙΚ στο Ράδιο Αλεξάνδρεια 97,7fm ο κ. Κυτούδης ήταν καταπέλτης εις βάρος του προέδρου. Τον κατηγόρησε ότι δεν έχει κάνει τίποτα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ημαθία όσον καιρό βρίσκεται στο τιμόνι της ΕΠΣΗ. Αναφέρθηκε στον τρόπο που γίνονται οι συνελεύσεις και οι εκλογές που όπως τόνισε γίνονται με διαδικασίες εξπρές χωρίς διάλογο, έλεγχο, ενημέρωση. "Απλά, σηκώνουν τα χέρια τους οι παράγοντες" είπε χαρακτηριστικά.
Ακόμη, είπε οτι οι εκλογές πάντα γίνονται όσο το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη με συνέπεια να φοβούνται οι παράγοντες πιθανά αντίποινα αν δεν υποταχθούν στις επιθυμίες του προέδρου.
Ακόμη, έψεξε τον Γ. Καραμελίδη αναφορικά με την εγκατάλειψη των παιδικών ομάδων, του τρόπου επιλογής των παιχτών που στελεχώνουν τις Μικτές. Επίσης, είπε ότι οι συνεργάτες του προέδρου δεν είναι τίποτα άλλο από απλές γλάστρες!
Τέλος, ο Μόσχος Κυτούδης είπε με ευθύτητα ότι δεν θα έλεγε όλα αυτά εις βάρος του Καραμελίδη προ δεκαετίας, όταν δηλαδή ήταν παράγοντας στα Τρίκαλα, γιατί θα φοβόταν για την ομάδα του. Ενώ τώρα, απελευθερωμένος πλέον, μιλάει την γλώσσα της αλήθειας.


**Έστω και τώρα καλά έκανες που τα είπες Μόσχο Κυτούδη.
Ολόκληρη η συνέντευξη στο φύλλο της εφημερίδας ΧΡΟΝΙΚΑ που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Μοσχος Κυτούδης. Είπε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Καραμελίδης είναι η αιτία της κατάντιας που βιώνει η Ημαθία στο ποδόσφαιρο.
Δεν έχει σημασία που άργησε να τα πει. Σημασία έχει που ένας παράγοντας σαν αυτόν τα είπε χύμα για τον πρόεδρο της ένωσης. Ας το κάνουν και άλλοι αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Έχω την εντυπωση οτι ο Μοσχος αν και τα ειπε καλα θα κανει σε τελικη αναλυση κακο στην ομαδα του. Και το λεω αυτο γιατι ειναι γνωστο οτι ο Καραμελιδης ποτε δεν ξεχναει.
Παντως, αυτα που ειπε ειναι ολα σωστα.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΟΣΧΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΡΙΞΤΕ ΤΟΝ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

OTAN TΟΝ ΨΗΦΙΖΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ; ΟΤΑΝ Ο Γ. ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΡΑΒΟΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ; ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΕΛΙΔΗΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΓΚΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

O TAKHS PAPADOPOULOS SYMFONEI ME OSA EIPES MOSXO? SYNEXIZETE NA EISTE FILOI TORA POU TON ADEIASES STON KARAMELIDH?

Ανώνυμος είπε...

Kαι γιατί να φταίει ο Καραμελίδης,
Κυτούδη Μόσχο ,και να μη φταις εσύ και μερικοί άλλοι που τον αφήνετε να παίζει μπάλα μόνος του.Κι όταν παίζεις μόνος σου μπάλα είναι φυσικό να βάζεις μόνο εσύ γκολ.Υπήρξε ποτέ τα τελευταία 10 χρόνια αντίπαλο δέος οργανωμένο; Όχι βέβαια. Γι αυτό λοιπόν ας μη λέμε ότι πάντα φταίνε οι άλλοι κι ας κάνουμε μία αυτοκριτική. Μην κάνουμε μόνο κριτική . Δεν είναι κακό. ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ....

Ανώνυμος είπε...

O TAKIS DEN SYMFONEI KAI TO LEEI OPOY BRE8EI. FOBATE NA MHN PESEI H OMADA TOY. DHLADI LEEI AYTA POY EIPE O KYTOYDHS OTI O PROEDROS AN DEN SKYPSIS TOTE SE RIXNEI.