Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2009

ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Στασιμότητα επικρατεί στα διοικητικά της ΑΕ Αλεξάνδρειας μετά την απόφαση του Γ. Απατσίδη να μην εμπλακεί τώρα αναλαμβάνοντας την θέση του προέδρου της ομάδας.
Προς το παρών συνεχίζει η διοίκηση Κολοθά που συνεχίζει να ψάχνει για διάδοχη λύση αλλά και για χρήματα ώστε να πληρωθούν οι τρέχουσες υποχρεώσεις τόσο σε παίχτες και προπονητή όσο και σε τρίτους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι όποιες κινήσεις θα γίνουν είτε προς το τελείωμα της χρονιάς είτε το καλοκαίρι. Και για τότε "αναλαμβάνω εγώ και άλλοι δυο την ομάδα η οποία θα είναι στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς" δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ένας δυνατός οικονομικός παράγοντας της πόλης.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ψάχνουν να βρουν χρήματα;
Δεν μάζεψαν χρήματα από το χορό;
Δεν τουs έδωσε ο Απατσίδης τη βδομάδα που πέρασε 10 με 15 xιλιάδες Ευρώ; Ότι δεν είναιικανοί
να συγκεντρώσουν χρήματα,τώρα το κατάλαβαν; Αν βρεθούν τώρα 10 άτομα
να δώσουν από 3000 Ευρώ,και μετά από 2 μήνες να ξαναδώσουν τα ίδια,
θα είναι ικανοί να διοικήσουν; Tα
αυγά κύριοι της διοίκησης δεν τα αλωνίζουν , τα τηγανίζουν. Φύγετε ,πριν σας πετάξουν αυγά και πριν διώξετε όλο τον κόσμο από το γήπεδο....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ. Ο ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ. ΟΜΩΣ ΒΡΗΚΑΝ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΑΣ ΜΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΚΟΜΝΗΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ.