Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. ΜΕ 4-1 ΗΤΤΗΘΗΚΕ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα στο πιο κρίσιμο ίσως φετινό παιχνίδι γνώρισε η ομάδα της Αλεξάνδρειας. Το ευρύ 4-1 κρίνεται απόλυτα δίκαιο και δίνει στους γηπεδούχους της Κοζάνης μαζί με τους 3 βαθμούς και την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η Αλεξάνδρεια φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων και μπορούμε να πούμε ότι στο πρώτο ημίχρονο «πιάστηκε στον ύπνο» από τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ (4ο λεπτό) και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 20’. Και τα δύο τέρματα της Κοζάνης προήλθαν από τα λάθη της άμυνας των πρασίνων.
Η Αλεξάνδρεια φάνηκε να ξυπνάει στις αρχές του 2ου ημιχρόνου και να μειώνει το σκορ. Ωστόσο η Κοζάνη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με 2 ακόμα τέρματα έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη που πέτυχε.
Πολύ έξυπνα οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων κατάφεραν να εκνευρίσουν αυτούς των φιλοξενούμενων μέσα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι περισσότεροι πράσινοι να παρασυρθούν και να αντικρύσουν κίτρινες κάρτες από πολύ νωρίς και ταυτόχρονα να χάσουν την αυτοσυγκέντρωσή τους στον στον αγώνα. Προκλητικός ο Μαντζιάρης, το ίδιο και ο Δρόσος που ωστόσο έκαναν αυτό που έπρεπε για την ομάδα τους, οι παίχτες της Αλεξάνδρειας παρασύρθηκαν και εκνευρίστηκαν κάνοντας ζημιά στην ίδια τους την ομάδα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πράσινοι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν δικαιολόγησαν την πρώτη θέση στην οποία βρισκόταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος. Άμυνα, κέντρο και επίθεση δυσλειτουργούσαν και με την πίεση διαρκείας από πλευράς γηπεδούχων δεν έδειξαν τίποτα ουσιώδες μέσα στο γήπεδο. Το τελικό 4-1 υπέρ της Κοζάνης κρίνεται δίκαιο.
ΚΟΖΑΝΗ: Κωνσταντινίδης, Σαββούδης, Στεργιόπουλος, Τσικόπουλος, Ιασωνίδης, Ατματσίδης, ΔΡΟΣΟΣ, ΤΣΑΛΙΔΗΣ (78’ Παλαιοδήμος), Λαζαρίδης, Μαντζιάρης (84’ Μπαλάνης), ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (87’ Καλλιανίδης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Παλιούρας (46’ Δαμιανίδης), Μαντζιαρίδης, Περηφανόπουλος, Βαλδήρ, Μπουκλάς, Μυρωνίδης (83’ Τσούπρος), Φωτιάδης, Συμπεθέρης (46’ Αρνίδης), Δελιωρίδης, Καφές, Θωμαΐδης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σε έναν αγώνα χρειάστηκε να δείξουν την αξία τους και τα λεφτά που παίρνουν και τα έκαναν μαντάρα.Δεν είναι άμοιροι ευθυνών.