Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ

*Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ
Ποτέ δεν απουσίασαν τα προβλήματα από την Αλεξάνδρεια και αυτό είναι κοινός τόπος. Η διοίκηση Κολοθά και ειδικότερα ο πρόεδρος φέτος περνάει μια πολύ δύσκολη κατάσταση αφού έχει επωμιστεί να "τρέξει" την ομάδα και να διαχειριστεί τον δύσκολο τομέα των οικονομικών. Η προσπάθειά του είναι άξια θαυμασμού πλην όμως αυτό δεν αρκεί.
Απο την άλλη μεριά πρέπει να πούμε εκ νέου ότι αν δεν ήταν δίπλα στον πρόεδρο ως βασικός "αιμοδότης" ο Γ. Απατσίδης τότε ίσως σήμερα δεν μιλούσαμε για ομάδα της Αλεξάνδρειας που βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά για ένα σωματείο που υπήρχε μια φορά και έναν καιρό..
Είναι πλέον φανερό πως η ομάδα της Αλεξάνδρειας έχει φτάσει τον πλέον κομβικό, καθοριστικό θα έλεγα, σημείο. Το ματς με την Κοζάνη την Κυριακή κρίνει εξ αντικειμένου τον τίτλο του πρωταθλητή και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Η Αλεξάνδρεια πηγαίνει στην έδρα της αντιπάλου της για δυο αποτελέσματα και είναι κοινή πεποίθηση ότι μπορεί να τα πετύχει. Αγωνιστικά βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο και το δείχνει από εβδομάδα σε εβδομάδα.
Στόχος των παιχτών και του προπονητή είναι να κατακτήσουν το πρωτάθλημα και να δοξαστούν, να γράψουν ιστορία.
Μπορούν να γράψουν ιστορία και όλοι όσοι διοικούν και βοηθούν την φετινή προσπάθεια της ομάδας.
Ας αφήσουν για λίγο τα προβλήματα στην άκρη και ας κοιτάξουν όλοι τον στόχο που πλέον είναι απόλυτα εφικτός.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμείς θα είμαστε όλοι μαζί στην Κοζάνη, κι αυτό είναι το σωστό. Ο Κολοθάς παραιτήθηκε τελικά; Γιατί ακούγεται αυτό στην πιάτσα; Αληθεύει; Δεν είναι σωστό τώρα.Τουλάχιστον για το Θόδωρα.. Άντε ο Μιχαλάκας καλά έκανε και παραιτήθηκε , από την προηγούμενη βδομάδα. Αλλά ο Κολοθάς δεν πρέπει τώρα.. Πρόεδρε δεν χάνουμε με τίποτα στην Κοζάνη..Γερά Πρόεδρε...

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε, μπορεί να μην έχεις ευρώ αλλά έχεις καρδιά. Άλλοι δεν έχουν και κρύβονται. Μη φεύγεις τώρα. Μαζί με τον Αμπατζίδη πάτε την ομάδα στην Γ΄ Εθνική.