Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΣΚΟΝΤΑΨΕ Η ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΦΟΥΣ, 2-2

Δύο βαθμούς άφησε στους Λόφους η Νίκη Αγκαθιάς, καθώς έμεινε στο 2-2 με τον Αρη, χάνοντας την ευκαιρία να αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Η ομάδα της Ημαθίας προηγήθηκε στο 10’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντάμτσιου. Όμως η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, με τον Κούλη στο 24’ να ισοφαρίζει σε 1-1, ενώ ο Λάζαρος Κωνσταντινόπουλος στο 28’ έδωσε το προβάδισμα στον Αρη, 2-1. Στο 36’ η Νίκη κέρδισε πέναλτι που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της ομάδας των Λόφων, με τον Ντάμτσιο να ευστοχεί και να ισοφαρίζει σε 2-2. Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έχασαν κάποιες ευκαιρίες, όμως το ισόπαλο αποτέλεσμα διατηρήθηκε ως το τέλος.
ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ: Ταρτόρας, Στογιαννόπουλος (25’ Κωνσταντινόπουλος Ε.), Κυρκόπουλος Π., Κωνσταντινόπουλος Πασχ., Τασσόπουλος Γ., Τασσόπουλος Ε., Κωνσταντινόπουλος Μ., Αλεξιάδης, Κούλης, Κωνσταντινόπουλος Λ., Τσίγλης

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ: Κύρου, Κουκούλης, Κούκλης, Πατρίκας, Λαμπριανίδης, Ντάμτσιος, Μελιόπουλος, Τσιούπρος, Τσαρτσαρής (72’ Σισδηρόπουλος), Κουβατσίδης, Ρίσσος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: