Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ ΒΑΘΜΟΣ ΙΣΟΠΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

Ο πεσμένος Πιπινίκας διπλασιάζει
τα τέρματα αφού πέρασε δυο αντιπάλους του
Από έναν βαθμό πήραν Αλεξάνδρεια και Λεπτοκαρυά μετά το τελικό 2-2. Ετσι, ο Ολυμπος έμεινε πίσω στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή του αλλά συνεχίζει να ελπίζει σε αντίθεση με την Αλεξάνδρεια που παίζει χωρίς άγχος αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της.
Η Αλεξάνδρεια είχε τη δυνατότητα να πάρει το παιχνίδι από την αρχή αφού προηγήθηκε πολύ νωρίς στο σκορ με τον Τσακτάνη στο 3΄ αλλά μετά και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου έγινε φλύαρη με αποτέλεσμα στο 35΄ ο Μιχαλήτσος να ισοφαρίσει και να την κάνει να αγχωθεί.
Αρνητικό ήταν το γεγονός ότι η Αλεξάνδρεια έβγαζε συνεχώς επιθέσεις από αριστερά και εκεί υπήρχε ο αρνητικός την Κυριακή νεαρός Τοπαλίδης που κατέστρεφε με τις ατομικές του ενέργειες τις επιθέσεις της ομάδας του.
Από την πλευρά της η Λεπτοκαρυά έπαιξε για το θετικό αποτέλεσμα, ήξερε ότι έχει δύσκολη αποστολή και ως ένα βαθμό τα κατάφερε.
Η Αλεξάνδρεια πήρε κεφάλι στο σκορ με ένα φοβερό τέρμα του Πιπινίκα που πέρασε δυο αντιπάλους του στο 77΄ αλλά ισοφάρισε ο Όλυμπος με τον Σαμανίδη στο 86΄.
Αποβλήθηκε στο 89 ο Χατζής.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασσαβίδης, Μπαστάκης, Μυλωνάς (83' Κότελης), Παπαδόπουλος (62' Πολυζόπουλος), Πέικος, Τέος, Χαλβατζής (46' Μπενίσκος), Τσακτσάνης, Πιπινίκας, Γασπαράτος, Τοπαλίδης.
ΟΛΥΜΠΟΣ: Χατζημηνάς, Αρβανίτης, Τιούτος, Μπακάνης, Κεσπελίδης, Χατζής, Κατσαρός (46' Λύρας), Μιχαλήτσιος, Μοτσιάνος, Σαμανίδης, Μυστρίδης
Πλούσιο φωτορεπορτάζ μπορείτε να δείτε στη σελίδα της εφημερίδας μας στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: