Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

(ΚΑΣΤΟΡΙΑ)-
Φάση από το ματς του πρώτου γύρου
Καθ’ όλα έτοιμοι και επαρκώς προετοιμασμένοι για την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Αλεξάνδρεια δηλώνουν άπαντες στο στρατόπεδο του Α.Γ.Σ. Καστοριάς, μιας και οι ‘’γουναράδες’’ αναμένεται να υποδεχτούν την ανταγωνιστική ομάδα από την Ημαθία που στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει με 2-0 και είχε απομακρύνει κατ’ ουσίαν την ‘’ερυθροκίτρινη αρμάδα’’ από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα…
Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες έχουν φουντώσει τα σενάρια που παρουσιάζουν πληθώρα ομάδων να αδυνατεί να δηλώσει συμμετοχή για το ερχόμενο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, γεγονός που ενδέχεται να επαναφέρει στο προσκήνιο την σκέψη για πρόωρη αναδιάρθρωση των κατηγοριών.
Ως εκ τούτου, μονοδική επιδίωξη των ποδοσφαιριστών του κ. Πασχάλη Δημητρίου θα είναι μια ακόμα καλή εμφάνιση που θα συνδυαστεί με τους τρεις βαθμούς της νίκης και θα διατηρήσει την ομάδα στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Στάθης Αλεξανδρίδης ( συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τη Γαλατινή), ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ( βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας) και οι στρατευμένοι Χρήστος Παναγιωτίδης, Σάκης Καρανάσιος, Νίκος Φλίνδρης, Αργύρης Μπάτζιος και Χρήστος Μπαμπάκος.
Στην αντίπερα όχθη, το συγκρότημα του κ. Τερζίδη αναμένεται να παραταχθεί με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς οι ‘’πράσινοι’’ έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και δίνουν ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στα εώς τώρα παιχνίδια.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου στο Δ.Α.Κ Καστοριάς με διαιτητή τον κ. Πανυτσίδη Κ. και βοηθούς τους κ.κ. Τζιουβάρα Θ. και Στρίφα Π. , άπαντες του Σ.Δ.Π. Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: