Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΞΑΝΘΗ: Σοκαρισμένοι από τον χαμό του Αντεφέμι

Προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν στην Ξάνθη τον χαμό του Ολουμπάγιο Αντεφέμι, ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα το πρωί της Μ. Δευτέρας.
Η είδηση προκάλεσε σοκ στους συμπαίκτες του και σε όλη την οικογένεια της ακριτικής ομάδας, καθώς το έμαθαν την ώρα της πρωινής προπόνησης.
«Είναι στιγμές που η ζωή αποδεικνύεται πιο σημαντική από κάθε τι άλλο. Είναι στιγμές που η είδηση ενός θανάτου μας συγκλονίζει γιατί ο Αντεφέμι ήταν ένα ζωντανό παιδί, πολύ χαρούμενο και χαμογελαστό, που έχασε την ζωή του με τον πιο άδικο τρόπο. Αυτό που μόνο μπορώ να κάνω είναι να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του μέσα από την καρδιά μου. Το θλιβερό γεγονός το πληροφορηθήκαμε την ώρα της πρωινής προπόνησης από την οποία ο Άντε, όπως τον αποκαλούσαμε όλοι, έλειπε αφού ήταν αδειούχος για να μεταβεί στην πατρίδα του εν όψει του γάμου του», δήλωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος.
Την Μ. Τρίτη στις 16:00 το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο των Πηγαδίων θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του. Το παρών θα δώσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμη η διοίκηση της Ξάνθης, όπως και οπαδοί της ομάδας.
Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: