Τρίτη 19 Απριλίου 2011

ΑΡΓΥΡΙΟΥ: ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΜΑΤΣ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ!

Ευθέως κατά της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος βάλλει ο τεχνικός της Νάουσας Β. Αργυρίου με τις δηλώσεις του. Υποστηρίζει ότι αν γίνουν καθαρά ματς τότε ο Βατανιακός θα σκοντάψει κάπου και η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να κάνει "διπλό" στην Κατερίνη και να πάρει το πρωτάθλημα. Είπε:
«Το είχα πει και παλιότερα και το επαναλαμβάνω: Έχουμε την καλύτερη ομάδα στην κατηγορία, δεν φοβόμαστε τίποτα και θέλουμε να πάμε στην Κατερίνη να πάρουμε το «διπλό» για να ανέβουμε εμείς κατηγορία γιατί το αξίζουμε.
Περιμένουμε να παιχτούν τίμια, στα πλαίσια του fair play, τα δυο ερχόμενα παιχνίδια του Βατανιακού με Βατερό και Κάστορα και να μας δοθεί η ευκαιρία να πάμε να παίξουμε στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα.
Επαναλαμβάνω ότι δεν φοβόμαστε τίποτα. Ας πάμε στην Κατερίνη με -2 ή ακόμη και -3 βαθμούς. Να παίζουμε εμείς μόνο για τη νίκη και εκείνοι για δύο αποτελέσματα. Θα παίξουμε, θα κερδίσουμε γιατί είμαστε καλύτεροι και θα ανέβουμε στη Football League 2.
Αρκεί να παιχτούν τίμια τα δύο εναπομείναντα ματς μέχρι τότε και να έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε το πρωτάθλημα στην Κατερίνη», τόνισε ο Βασίλης Αργυρίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

H ομάδα της Νάουσας είναι σε τρομερή φορμά και πιστευω πως αν στραβοπατίση το βατανι θα γράψει άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία της έχει κατακτήσει μία φορά το πρωτάθλημα στην Β εθνική 5 φορές το πρωτάθλημα στην Γ εθνική 2 φορές το Α τοπικό και δεν έχει πρωτάθλημα στην Δ εθνική διοτι από το 1970 μέχρι το 2001 έπαιζε μόνο σε επαγγελματικές κατηγορίες.