Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΗΜΑΘΙΩΤΙΚΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


Γ. Καραμελίδης

Δείτε τι γράφει στο ρεπορτάζ της η έγκυρη αθλητική εφημερίδα της Ημαθίας ΚΕΡΚΙΔΑ σχετικά με την πλήρη αναξιοπιστία του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας στην πρώτη κατηγορία:
SOS εκπέμπει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας, ύστερα από τα προχθεσινά κωμικοτραγικά που συνέβησαν σε αγώνες, τους οποίους κάποιοι πονηροί παράγοντες, με την ανοχή των διαιτητών, κατάφεραν να τους αρχίσουν και με 10' καθυστέρηση, προκειμένου να γνωρίζουν το αποτέλεσμα άλλων αγώνων, που τους ενδιέφεραν και στη συνέχεια να πετύχουν γκολ, τα οποία κράτησαν στην κατηγορία τις ομάδες τους.
Είναι σαφές πως η κατάσταση αυτή, της πλήρους αναξιοπιστίας σοβεί εδώ και χρόνια στην Ημαθία και αποκλειστικός υπεύθυνος γι αυτό είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Γ. Καραμελίδης.
Θα πρέπει κάποτε και οι παράγοντες, όσοι απόμειναν, μαζί με τους ανθρώπους που αγαπούν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να συνασπιστούν, να συνεργαστούν ώστε να ανατρέψουν τη διοίκηση αυτή που επί 15 και πλέον χρόνια έχει πάει το ποδόσφαιρο της Ημαθίας χρόνια πίσω. Αρκετά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: