Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΜΕ 4-1

Καταπληκτικός ο Γιώργος Σιμψερής
έδειξε μέρος του μεγάλου ταλέντου του
Πιο αποφασισμένη η Νάουσα, μετέτρεψε το ντέρμπι της Ημαθίας σε περίπατο, επικρατώντας της Αλεξάνδρειας εκτός έδρας με σκορ 4-1.
Οι «γαλάζιοι» παρέμειναν στη δεύτερη θέση, τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Βατανιακό και ελπίζουν σε… στραβοπάτημα του αντιπάλου για να μπορέσουν την τελευταία αγωνιστική να διεκδικήσουν τον τίτλο και την άνοδο.
Από την αρχή οι παίκτες του Βασίλη Αργυρίου έδειξαν τις προθέσεις τους, με τον Χατζηβαλσάμη να σημειώνει δύο γκολ στο 8’ και το 22’.
Τη σκυτάλη στο σκοράρισμα στο δεύτερο 45λεπτο πήρε ο Ζούρκος, βρίσκοντας δίχτυα στο 70’ και το 80’ για το 0-4 της Νάουσας. Το μόνο που κατάφερε η Αλεξάνδρεια ήταν να μειώσει στο 89’ σε 1-4, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Συμπεθέρη.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Καρασαββίδης, Μπαστάκης, Μυλωνάς (65’ Κότελης), Παπαδόπουλος, Πέικος, Τσέος, Συμπεθέρης, Τσακτσάνης (77’ Πιπινιάρης), Πιπινίκας, Γασπαράτος, Τοπαλίδης (62’ Χαλβατζής)
ΝΑΟΥΣΑ: Σιμψερής, Μάνδαλης, Πασχάλης (85’ Σαρακατσάνος), Πετράκος (85’ Μουρουζάκης), Στουρνάρας, Πίτος, Παπαστεργίου, Δουλκερίδης, Χατζηβαλσάμης, Ζούρκος, Περηφανόπουλος (81’ Συμεωνίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: